Ana sayfa Haber Kaybedenler Kulübü

Kaybedenler Kulübü

892
0

Kaybedenler Kulübü Teaser from Kaybedenler Kulübü on Vimeo.

Kazanmak için bazen kaybetmek gerekir: “Kaybedenler Kulübü”

Merakla beklenen Kaybedenler Kulübü‘nün vizyonu için geri sayım başladı. Başrollerini Nejat İşler, Yiğit Özşener ve Ahu Türkpençe’nin paylaştıkları, yönetmen Tolga Örnek’in yeni filmi Kaybedenler Kulübü‘nün fragmanı sinemalarda ve internette yerini almıştı. Şimdi de film için yeni bir afiş hazırlandı.

Filmin ana karakterlerini bir aşk, özgürlük ve yalnızlık hikâyesinde buluşturan Kaybedenler Kulübü aynı zamanda son derece eğlenceli bir senaryoya sahip. Ekip Film ve Tiglon ortak yapımı olan filmde İdil Fırat, Rıza Kocaoğlu ve Serra Yılmaz gibi önemli oyuncular da rol alıyor. Film, cesur yaklaşımı, duygu ve mizah yüklü konusu, sürprizleri ve oyuncu kadrosunun gücüyle, 2011’in en heyecan verici Türk yapımlarından biri olmaya aday.

Kaybedenler Kulübü 25 Mart 2011’de vizyona girecek.

Önceki makaleİstanbul Modern’den Panahi Retrospektifi
Sonraki makaleYönetmenlerden Panahi İçin Cumhurbaşkanı’na Mektup
İngiliz Dili ve Edebiyatı mezunu. Sinema, müzik ve edebiyat, ilgi alanı olmaktan öteye geçmiş, yaşam biçimi olmuş. Geçmişinde radyo programı, bir gazetenin Pazar ekinde albüm eleştirmenliği ve amatör fotoğrafçılık yapmışlığı var. Öğrenciyken Shakespeare, Wordsworth, Austen, Hardy, Lawrence okumanın, Virginia Woolf üzerine bitirme tezi vermenin, önüne gelen her albümü dinlemenin, özellikle 80'leri ve 90'ları türlü komikliği ve dramatikliğiyle yaşamanın sonucu doğan yazma ihtiyacını sinema ve müziğin bünyesinde anlamlandırmaya çalışıyor.

BİR CEVAP BIRAK

Please enter your comment!
Please enter your name here